A képzelet ereje

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 37. szám, 2023. szeptember 15.

Kár lenne tagadni, még mindig az új fantáziapakk hatása alatt állok. A fél országgal együtt tűkön ültem, hogy kipróbáljam a Hétköznapi csodák családi változatát azon frissiben, hogy hozzáférhetővé tette a Központi Valóságtervező Hivatal. Külön szerencse, hogy előttünk állt a teljes szombat délután, így ebéd után két lányommal és a feleségemmel bekaptuk az utazáshoz felírt egy-egy kék és piros pirulát, majd az első néhány percben az utasításokat követve avatart választottunk. A tökéletes élmény megteremtése érdekében rögzítettünk és feltöltöttünk magunkról egy rövid felvételt. Mintegy negyedórás várakozás után feltettük az államilag finanszírozott virval szemüveget, és indulhatott is a trip. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 16. szám, 2023. április 21.
LXVI. évfolyam, 32. szám, 2022. augusztus 12.
LXVI. évfolyam, 13. szám, 2022. április 1.
Élet és Irodalom 2023