Kivárni a végét

PRÓZA - LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.

(…) az öreg író, mivel híres, akármilyen vén fasz is, mindig van nője, neki mindig kurva jó női vannak, ráadásul nem is buták, és most ez is egy fiatal megint, valami személyi asszisztens egy nagy cég vezérigazgatójánál, neki meg, hiába fiatal, nincs nője, nem mondja, hogy soha nincs, de most éppen nincs egy ideje, ő még nem híres, és amikor közbevágott, és nem hagyta a híres írónak befejezni a mondatot, amit úgy kezdett, hogy hát, akár a fiam lehetne, az csak azért volt, mert meglepte ez a fiam, és megkérdezte, hogy hát hogy érted azt, hogy a fiad lehetne, itt megnyomta a fiad szót, és kényelmetlenül kezdett fészkelődni a székén, közben figyelte az öreg író kopasz fejét, csontos kezeit, a csuklóján a színes, fonott karkötőt, ez is új, a híres író meg a borospoharán keresztül nézte őt, meg a gyűrűket, aztán lassan belekezdett megint, hogy dehogynem, nő ez, nem is akármilyen, majd bemutatom (…)

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2024