Rétegződések és bálványok

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVII. évfolyam, 48. szám, 2023. december 1.

(Gaál József Idolum című kiállítása megtekinthető december 15-ig a Tér-Kép Galériában.)

Gaál József, hűen önmagához, most is kiválóan ötvözi a tudatosságot és az intuíciót. Képeinek ideális teret biztosít a Tér-Kép nonprofit galéria tökéletesen fehérre festett fala. Van abban valami megnyugtató, hogy léteznek olyan művészek, akik a folyamatos megújulás mellett ragaszkodnak a saját művészi kifejezésmódjukhoz, képi világukhoz, formaiságukhoz. Ez lenne a művészi hitelesség?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.
LXVIII. évfolyam, 4. szám, 2024. január 26.
LXVII. évfolyam, 46. szám, 2023. november 17.
Élet és Irodalom 2024