HARCOLUNK

PÁRATLAN OLDAL - LXVII. évfolyam, 38. szám, 2023. szeptember 22.

Euronews. Peregnek a hírek. Érkeznek a notabilitások fekete kocsikon a megnyitóra: kezdődik az V. Budapesti Demográfiai Csúcs.

 A harmincas évek berlini építészetére emlékeztető oszlopok között vonulnak államunk vezetői. Most Novák Katalin beszél. Harcolunk a családok, a családi értékek megmentéséért. Ez a jövő záloga! Ezen múlik népünk, a magyarság megmaradása a jövőben. Vált a kép. Orbán Viktor is a családokért harcol: ezeket az értékeket kell megvédenünk! Kitől is? A liberálisoktól, a baloldaltól, a tévelygő brüsszeli bürokratáktól.

Megint vált a kép. Az oroszok által elrabolt és most hazatért öt ukrán gyerek vall megpróbáltatásairól. Ez európai beszámolókörútjuk első állomása.

Sápadt, ijedt szemű, szomorú fiatalok. A képek alatt a hideg számokat ismertető kommentár: eddig 19 000 gyereket rabolt el a háború megkezdése óta az orosz hadsereg, és szállított akaratuk ellenére különböző oroszországi településekre.

Tisztelt Államelnöknő! Miniszterelnök Úr! Akkor most tulajdonképpen mi és kik ellen kell harcolnunk a családok védelmében?

Élet és Irodalom 2024