A sokadik ukrán front

Pekingből nézve

PUBLICISZTIKA - LXVI. évfolyam, 11. szám, 2022. március 18.

Nyilvánvaló, hogy Ukrajna három hete tartó orosz lerohanásának csak vesztesei lesznek, a frontok mindkét oldalán. De emberi, társadalmi, gazdasági-pénzügyi téren az ostromolt helyszínektől messzebb, így az európai térségben is. Igaz, nem ez lesz az első háború, amelynek áttételesen külső nyertesei is lehetnek. Sokan a két viszonylag távoli nagyhatalmat, az Egyesült Államokat és Kínát vélik a válság viszonylagos haszonélvezőinek.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 11. szám, 2023. március 17.
LXVII. évfolyam, 5. szám, 2023. február 3.
LXVI. évfolyam, 49. szám, 2022. december 9.
Élet és Irodalom 2023