Hangorkán

(Hungarofuturista performance)

PRÓZA - LXIII. évfolyam, 44. szám, 2019. október 31.

És mindezek után még azt is szeretnék, hogy kiadósan tapsolhassanak, ha legördült a függöny. Hogy megköszönjék a színészeknek a kapott élményt.

Hogy elhagyhassa a szájukat néhány bravó kiáltás.

Hogy az előadás végén megtisztult szívvel és kielégülten álljanak fel székeikből, derűs kedvvel távozhassanak, és egy kiváló vacsora elköltése, valamint pár pohár remek bor elkortyolgatása után álomba szenderüljenek e sok aljas indulattal körülvett, bosszúálló különítmények által fenyegetett ország valamely békés, családi nyoszolyáján.

Vagy eltölthessenek egy vad éjszakát a szeretőjükkel, legyen bár férfi vagy nő. Netán gyermek.  

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 39. szám, 2018. szeptember 28.
Élet és Irodalom 2021