Így is lehet kultúrát támogatni…

HÍREK -

Minden évben január 22-én ünnepeljük a magyar kultúra napját. Azért január 22-én, mert Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be a Himnusz megírását, amit az eredeti kéziraton szereplő dátum is igazol. Először 1989-ben tartottuk meg a magyar kultúra napját. Azóta ezen a napon országszerte számtalan kulturális és művészeti rendezvényt tartanak. A MrSale Öltönyüzletnek köszönhetően mostantól egy különös hagyomány is csatlakozik ehhez a jeles naphoz.

A MrSale Öltönyüzlettől korábban sem volt idegen a kultúra támogatása a József Attila Körrel közösen alapították a Jakkendő díjat, amelynek eddig négy fiatal író köszönheti első könyve kiadását. 

A MrSale öltönyüzlet rendszeresen támogat lakáskoncerteket és színházi produkciókat, de talán a legkülönösebb módja a szponzorálásnak, a magyar kultúra napjához kötődő akciójuk. Ennek keretében ugyanis vevőik felé vállalták, hogy január 12-és 22 között minden kultúrára költött forintot levásárolhatóvá tesznek a MrSale Öltönyüzletben. Az akcióban mindenki részt vehet, aki ebben a tizenegy napban színházban, moziban, komoly vagy könnyűzenei koncerten, múzeumban kiállításon járt. Sőt a könyvre vagy újság előfizetésre költött összegek is levásárolhatóak. Ehhez nem kell mást tenni csak a jegyet vagy a számlát megmutatni a MrSale Öltönyüzletben és a kultúrára költött összeget teljes egészében levonják a számla végösszegéből, a teljes vásárlás értékének feléig.

Vagyis Ön elmegy színházba, moziba vagy ami még ennél is jobb előfizeti újságunkat és a jeggyel vagy a számlával elballag a MrSale Öltönyüzletbe, kiválasztja a legszebb inget, nadrágot, zakót, öltönyt és a vásárlás összegének felét fizetheti a kultúrára költött összeget igazoló bizonylattal. Így gyakorlatilag ingyen vehet részt bármilyen kulturális eseményen január 12. és 22. között.

További információk:

Békés Bence cégvezető,
email: [email protected]
telefon: +36 30 965-3559 honlap: www.mrsale.hu
facebook: www.facebook.com/MrSale

Élet és Irodalom 2024