A nagy tanító szent fallosza

MŰBÍRÁLAT - FILM - LXII. évfolyam, 4. szám, 2018. január 26.

(BIDF. Budapest International Documentary Festival, január 23–28.)

Mindkét filmsiker alkotója, Zurbó Dorottya és Tuza-Ritter Bernadett fiatal művész, a producerük: Ugrin Julianna. Ha ehhez hozzávesszük, hogy ifjú filmesek mostanában még egy fontos egészestés dokumentumfilmmel keltettek figyelmet, a BIDF-en is látható Granny Projecttel (Nagyik, ÉS, 2018/2., jan. 12.), akkor örömmel konstatálhatjuk, hogy az utóbbi hónapokban több biztató dolog történt a magyar dokumentumfilmezésben, mint előtte évekig. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 24. szám, 2024. június 14.
LXVIII. évfolyam, 22. szám, 2024. május 31.
LXVIII. évfolyam, 20. szám, 2024. május 17.
Élet és Irodalom 2024