Tücsökvacsora

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.

(Celeb vagyok, ments ki innen, RTL-Klub, Ázsia Expressz, Tv2)

Biztosan megvan a racionális magyarázat, hogy miért indít a konkurencia, mikor melyik, mindig ugyanolyan típusú műsort válaszképpen, de számomra rövid távú gondolkodásnak látszik tehetségkutatóra tehetségkutatót, kvízműsorra kvízműsort, celebalázó kalandtúrára is dettó ugyanazt felkínálni ellenajánlatképpen. És azt sem látom be, hogy miért lenne ez így kisebb kockázat, az egyik szükségképpen háttérbe szorul majd, hiszen az a társadalmilag szűk, ettől még persze népes célközönség nem bír el két új narratívát, egy új történet fér bele a gyorsan ürülő és felhígult közösségi tudatba.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 28. szám, 2018. július 13.
LXII. évfolyam, 26. szám, 2018. június 29.
LXII. évfolyam, 24. szám, 2018. június 15.
Élet és Irodalom 2018