„Minden hanggal újjá kell születni”

Interjú Csalog Gábor zongoraművész-zeneszerzővel

INTERJÚ - LXI. évfolyam, 48. szám, 2017. december 1.

December 19-én a Zeneakadémia nagytermében ünnepi hangverseny zárja a Reformáció 500 emlékév rendezvényeit. A hangversenyen Bach‑, Kurtág György- és Jeney-kompozíciók hangzanak el. Jeney Zoltán új, Aus tiefer Not című kantátája erre az alkalomra született, ezen az estén kerül sor az ősbemutatójára, Kurtág 1963 és 1968 között írott nagy művét, a Bornemisza Péter mondásait pedig Tony Arnold szopránénekesnő és Csalog Gábor zongoraművész-zeneszerző, a Kurtág-életmű egyik legavatottabb tolmácsolója adja elő.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 7. szám, 2021. február 19.
LXIV. évfolyam, 50. szám, 2020. december 11.
LXIV. évfolyam, 39. szám, 2020. szeptember 25.
Élet és Irodalom 2021