Anyunak, Apunak

PUBLICISZTIKA - LXI. évfolyam, 5. szám, 2017. február 3.

Legyünk becsületesek, fiúk: a Népszabadság megszüntetése afféle könyvégetés, s jellemző a hatalmi szürkeállomány állapotára, hogy egyedül Szőcs Géza miniszterelnöki tanácsadó összegzett az ügyről viszonylag értőn. „A Népszabadság bezárását rendkívüli csapásnak érzem a magyar sajtószabadságra nézve” – mondta, de még mielőtt meghatódtam volna, eszembe jutott az a sok szép és jó, ami hat év alatt végbement a Szőcs által tanácsadott területen és a kultúra tágabb értelemben vett terein.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 31. szám, 2019. augusztus 2.
LXI. évfolyam, 7. szám, 2017. február 17.
LVIII. évfolyam, 16. szám, 2014. április 18.
Élet és Irodalom 2021