Volt egy álmunk

Interjú Ingo Schulzéval

INTERJÚ - LVIII. évfolyam, 39. szám, 2014. szeptember 26.

A drezdai születésű, 51 éves író, aki nagy sikerű, Új életek és Adam és Evelyn című regényeiben a keletnémet politikai változásokkal foglalkozott, egy régebbi interjújában önironikusan „ügyeletes ossinak” nevezte magát, e minőségében ugyanis gyakori vendége volt a tévé- és rádióstúdióknak. Ingo Schulze szoros kapcsolatot tart fenn a magyar irodalommal, elmondása szerint már fiatalon is elolvasott mindent, ami az endékás időkben hozzáférhető volt. Ingo Schulze most az Európai Hidak című rendezvénysorozat Volt egy álmunk című zenés irodalmi estjére érkezett Budapestre.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 7. szám, 2021. február 19.
LXIV. évfolyam, 50. szám, 2020. december 11.
LXIV. évfolyam, 39. szám, 2020. szeptember 25.
Élet és Irodalom 2021