A XX. SZÁZAD TÖRTÉNETE

PÁRATLAN OLDAL - LVII. évfolyam, 37. szám, 2013. szeptember 13.

1996. július, USA – A japánok imádták dédelgetni a texasi prérikutyákat, amelyekért akár 700 dollárt is megadtak. Az állat nem nőtt harminc centinél nagyobbra, és jól idomítható volt. A texasi prérikutya-vadászok, hogy sértetlenül fogják be a mókus nagyságú állatot, hatalmas porszívókkal járták a határt.

1996. július, Ausztrália – Melbourne tengerparti negyedében behatoltak egy klinikára. Az impotens férfiakat gyógyító intézményből olyan gyógyszereket vittek magukkal a rablók, amelyek öt napig tartó merevedést okoznak. A rendőrség arra kérte a lakosságot, hogy bár a gyógyszer halált nem okoz, azonnal jelentsék, ha olyan gyanús személyt vesznek észre közterületen, akinek minden ok nélkül, nadrág viselése ellenére is feltűnően, hosszabb ideje áll a farka.

1996. július, Egyiptom – Sem a Pepsi, sem a Coca-Cola nem hozta nyilvánosság, az általa forgalmazott üdítőital receptjét, ezért nagy vita robbant ki Egyiptomban. Az volt a kérdés, van-e a kólában disznó?

1996. augusztus, Finnország – Az idén is megrendezték az asszonycipelő bajnokságot, amelyen nagy testű asszonnyal volt érdemes indulni. Ugyanis a győztes, aki a leggyorsabban ért célba, kapott egy értékes mobiltelefont, egy hatalmas rozskenyeret, és annyi sört, amennyi az asszony súlya volt.

A szerző további cikkei

LVIII. évfolyam, 30. szám, 2014. július 25.
LVII. évfolyam, 51-52. szám, 2013. december 20.
LVII. évfolyam, 43. szám, 2013. október 25.
Élet és Irodalom 2024