Masri Mona Aicha

Nóri rám írt, hogy neked van-e tetkód, mert AzaLány most posztolt egy képet, és nem tudja, hogy te vagy-e az a pasi AzaLány mellett, vagy nem, a fotón csak két egymásba fonódó kéz látható, a női kéz AzaLányhoz tartozik, ez biztos, de a pasi keze tetovált, nem tudom, válaszoltam, egy éve még nem volt, mire Nóri, faszsetudja, küldtem egy lájkot, majd egy üzenetet, hogy engem ez egyáltalánnem érdekel, így írtam, egybe, hogy egyáltalánnem, mert sosem volt temeg­én, ez egy régi történet, és mint ilyen, engem egyáltalánnem érdekel, hogy összejöttél-e valakivel, de persze, ha őt igen, akkor küldje a képet, és ránézek.

Tovább

Szeretem Bélát, máskor különösképpen nem rajongok a macskákért, de Béla tenyérnyi vörös foltjai és sűrű fehér gallérja tetszenek, amióta az eszemet tudom, megvan, ő a férfi a háznál. Csonka család, ezt is népismeretórán tanultuk. Van a normális és a csonka. Addig azt hittem, hogy a csonka család azok Janiék, mert ő Csonka János, de ők nem, mert az apukája velük él, és tugedör forevör van. Ez az egészséges, és ez látszik a gyereken mindig, hogy milyen családból jön, mert az másként viselkedik, és az érzelmi micsodája is magas, többre viszi az életben, mert örökölt sorsunk van.

Lenyűgöző!  Jani a Gecigránátot bömböltette a szünetben. Tényleg eszembe nem jutott volna. De még mindig jobb, mint Rozinak, hát az haláli volt, ahogy Mária néni elvörösödött, amikor Rozi megkérdezte, hogy vele mi a helyzet, mert neki ugye két anyukája van, és az kettő, nem egy, de nincs apukája, és hát akkor ez most csonka vagy nem csonka. Egyébként Vágási a Rozi. Az nem normális! – vágta rá Mária néni. Miért? – Csak! – Ezzel senki nem vitatkozott.

Dani.

Tovább
Élet és Irodalom 2021