Főzni jó

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXVIII. évfolyam, 41. szám, 2024. október 11.

► Bede Robi konyhája, „Tatár beefsteak”, szeptember 24.

Bede nem variál, nem fickándozik, egy alanyian őszinte konyhában dolgozik, ami olyan, mintha otthon szaladtak volna neki a műsornak. A sok szponzor fárasztó, és ha már kell, néha esztétikusabb megoldásokkal is oda lehetne varázsolni a logókat képre, de nem ez a lényeg, hanem a szabadság, a jókedv és az érdeklődés, ahogy Bede kíváncsi a hagyományainkra, és megfőz néhány egészen megvetett ételt, a tatártól a brassóiig.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIX. évfolyam, 26. szám, 2025. június 27.
LXIX. évfolyam, 23. szám, 2025. június 6.
LXIX. évfolyam, 20. szám, 2025. május 16.
Élet és Irodalom 2025