„Nem adom az örömöt”

Szabó T. Annával beszélget Lovász Andrea

INTERJÚ - LXVIII. évfolyam, 27. szám, 2024. július 5.

Költő, író, műfordító, a kortárs irodalom egyik legfontosabb és legnépszerűbb, többszörösen díjazott alakja. Ha a siker fokmérője az, hogy verssorai, egész versei popularizálódnak, lesznek szállóigévé, hivatkozási alappá – akkor az egyik legsikeresebb is. Folyamatosan publikál, hihetetlen energiával afféle versnagykövetként járja az országot, a nagyvilágot, és most újabb gyerekverskötete is megjelent.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
LXVII. évfolyam, 35. szám, 2023. szeptember 1.
LXVII. évfolyam, 6. szám, 2023. február 10.
Élet és Irodalom 2024