Mohi

PRÓZA - LXVIII. évfolyam, 27. szám, 2024. július 5.

Tegnap óta megfázott, láza nincs, csak folyik az orra, afféle könnyű tavaszi megfázás, tán épp a kertésznadrág hiánya. Még süteményt is beígértem neki, nagyon édesszájú, ez szokott működni, mert akkora hisztit vágott le az ajtónál a távozáskor, hogy ő nem akar menni, ő marad, mert még nem fejezte be a Dombika-féle legóvárat. Mondtam, hogy a legóvárat nem bántja senki, itt marad, és a kertésznadrág után befejezzük.
A megfázás miatt ma nem ment óvodába, én nem vagyok olyan szülő, aki kezdődő vagy kis betegséggel is bedugja a gyereket, mert dolga van, így aztán a többi gyerek rendre elkapja tőle, és azok a szülők is megszívják, akik nem olyanok. Lehet, hogy Mohi is így kapta el, a felelőtlen szülőktől, akik kis megfázással még beküldik a gyereküket, mert különben nem tudják az életüket megoldani.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 29. szám, 2023. július 21.
LXIV. évfolyam, 19. szám, 2020. május 8.
LXIII. évfolyam, 10. szám, 2019. március 8.
Élet és Irodalom 2024