Vad színkavalkád

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVIII. évfolyam, 25. szám, 2024. június 21.

Vető Orsolya Lia Olvadó mintázatok című kiállítása július 12-ig látható a Virág Judit Galériában.

Habár már nyakunkon a nyár, nyitva állnak a strandok, alig várjuk, hogy csobbanhassunk, ilyenkor is érdemes ellátogatnunk egy-egy kiállításra. A mindjárt beköszöntő „uborkaszezon” előtt erősen javallott felkeresnünk Vető Orsolya Lia Olvadó mintázatok című tárlatát a Virág Judit Galériában. Ahogyan nagy léptékű, gesztusalapú képeinek biomorf formái csavarodnak, hömpölyögnek, az magával ragadó. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 24. szám, 2024. június 14.
Élet és Irodalom 2024