„Épületes” látvány

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVIII. évfolyam, 24. szám, 2024. június 14.

► A Kós 140 / Kós Károly műhelye című kiállítás szeptember 15-ig tekinthető meg a Műcsarnokban.

Polihisztor, többféle tudományágat kutató, sokrétű műveltséggel rendelkező alkotó, akinek a különböző területeken kifejtett tevékenységét sajátos szemlélete, világképe egyaránt áthatotta. Mint Leonardo, Michelangelo vagy kései példaként Karátson Gábor. Ilyen volt a magyar népi stílust képviselő Kós Károly. Születésének száznegyvenedik évfordulójáról most a Műcsarnok emlékezik meg méltó módon a Kós 140 / Kós Károly műhelye című életmű-kiállítással.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 25. szám, 2024. június 21.
Élet és Irodalom 2024