Kettős leléptetés

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXVIII. évfolyam, 24. szám, 2024. június 14.

► Magyar Péter az Egyenes beszédben. ATV

A történetet kívülről fújja mindenki: hétfő este, a számára minden várakozást felülmúlóan sikeres választást követően meghívták Magyar Pétert az ATV Egyenes beszéd című műsorába. Rónai Egon vendége volt, aki azzal indított, hogy Magyar a csatornát bíráló kritikái után kigyűjtötték, a kampány alatt hányszor szerepelt az ATV-ben, hányszor szerepelt a híradóban – ötvenegyszer –, és hányszor hívták, többek közt vitázni is, ahova nem ment el. Magyar igen kulturáltan visszakérdezett, hogy mi a kérdés, mire a műsorvezető azt mondta, nincs kérdés, csak szeretné megmutatni. Hátha nem értesült róla, hogy ennyiszer hívták.
 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 21. szám, 2024. május 24.
LXVIII. évfolyam, 18. szám, 2024. május 3.
LXVIII. évfolyam, 17. szám, 2024. április 26.
Élet és Irodalom 2024