Nincsenek állandó vonásaim

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXVIII. évfolyam, 23. szám, 2024. június 7.

A kiadóvezető nem ismer meg. Ahogy közeledem hozzá, egyre biztosabb vagyok benne. Zárt szájjal azért odaköszönök neki, ’napot, mormogja vissza, de az arcán értetlenség. Önkéntelenül megrázom a fejemet, és továbbmegyek. Beülök inkább egy beszélgetésre, az sokkal védettebb, mint ezek a folyosói találkozások. Véletlenszerűen összetalálkozunk, könyvborítón és impresszumban szereplő megelevenedett nevek, kontextus nélkül. Élőben mondjuk még nem sokszor beszéltünk. De elég sokat levelezünk. És képen már biztosan látott. Lehet, az e-mailes aláírásomba is kellene fotót tenni.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 19. szám, 2024. május 10.
LXVIII. évfolyam, 15. szám, 2024. április 12.
LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
Élet és Irodalom 2024