Ivan és Aljosa

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXVIII. évfolyam, 23. szám, 2024. június 7.

► 14.Ördögkatlan fesztivál, Tompos Kátya koncertje; Gyermekgyógyulós videók, You­Tube

Nehéz folyton hálásnak lenni, hálásnak alapvetőnek tartott dolgokért, olyan birtokokért, területekért, amit elemien a sajátunknak hiszünk, amit nem vehet el tőlünk senki, és aztán, ha egy pillanat alatt mégis elveszik, senkivel nem lehet megosztani a fájdalmat, amit az elvesztésük okoz, mert ez nem tudja elképzelni senki. A gyermekek boldogsága hasonló, de a fájdalmaik különbözőek, nem látni, vagy más hiányokat elfogadni, megélni mindig más, minden sorsban másképpen ül benne a tragédia, ez már nincs ott a felvételeken, nincs benne a sírós nevetésekben, a hiány nem látszik, nem lehet rögzíteni, csak oda lehet képzelni, de ez a legjobb a videókban.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 20. szám, 2024. május 17.
LXVIII. évfolyam, 14. szám, 2024. április 5.
LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
Élet és Irodalom 2024