A nagy fölfedezés

időszámításunk előtt jóval

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXVIII. évfolyam, 22. szám, 2024. május 31.

Mr. Perkins felelőtlenül megkóstolta az egyik kalpagos növényt, és amit egyébként Mrs. Perkins, másként Éva Perkins, egyáltalán nem bánt, sőt, örült neki, dögölj meg, te állat, minekutána a férfi hamarosan olyan állapotba kerül, mint a többi közösségre szaró nyikhaj, táncoltak, viháncoltak a tűzrakás körül, a medvebőr öltözéküket fölhúzva a micsodájukat mutogatták, a tűzhely mellé ürítettek, amit a társasági gondnok Klein igencsak nehezményezett, parázsló fahasábokkal és gallyakkal csapkodta a világító ülepüket, anyátok picsáját, hess, részeges, drogos banda. Mr. Perkins végül elgondolkodott, majd ahogy szokta, a baltát a barlang oldalának támasztotta, áldást mormolt rá, aztán a hajánál fogva bevitte a feleségét a barlangnak abba a részlegébe, Ká kettes kajüt, amit ők használtak önkormányzati letéteményként, és megtette, amit ilyenkor, vagy egyébként szokás.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 26. szám, 2024. június 28.
LXVIII. évfolyam, 18. szám, 2024. május 3.
LXVIII. évfolyam, 14. szám, 2024. április 5.
Élet és Irodalom 2024