Gasztronyomozás

KÖNYVKRITIKA - LXVIII. évfolyam, 22. szám, 2024. május 31.

Kasivai Hiszasi: A Kamogava Kifőzde. Fordította Mayer Ingrid. General Press Könyvkiadó, Bu­da­pest, 2024, 224 oldal, 4490 Ft

A kötetben szereplő történetek tehát kifejezetten magával ragadó ötleten alapulnak, ezért nem véletlen, hogy a magyar kiadója az Amikor a kávé kihűl című kötet hatásával azonosnak érzi Hiszasi mondanivalójának a súlyát: hiszen amíg Tosikadzu kötetében egy kávé megivása olyasfajta időutazást biztosított, amely kihatott az azt elfogyasztó jelenére és a jövőjére is, ez esetben egy-egy étel vált ki hasonló hatást.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 34. szám, 2024. augusztus 23.
LXVIII. évfolyam, 30. szám, 2024. július 26.
LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
Élet és Irodalom 2024