A könyvet nem olvastam, de

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXVIII. évfolyam, 19. szám, 2024. május 10.

Vannak, akik még nem olvasták a könyvet – ezzel a méggel akarják jelezni, hogy tudatában vannak annak, hogy ez egy súlyos hiányosság, amit mihamarabb orvosolni szándékoznak. Habár a könyvvel kapcsolatban akár több száz oldalnyi kritikát, interjút, kommentet és molyos visszajelzést olvastak, a könyvből pársoros idézeteken kívül még semmit nem láttak. Ennek ellenére, vagy éppen ezért hevesen kifejtik előzetes felvetéseiket és aggodalmaikat, esetleg a könyv már megelőlegezett erényeit. Ezek az ismerőseim addig húzzák a könyv elolvasását, amíg lehetséges. Szeretik késleltetni az élményt, élvezik ezt az előzetes, izgatott, feltételezésekkel teli időszakot.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 15. szám, 2024. április 12.
LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
LXVIII. évfolyam, 7. szám, 2024. február 16.
Élet és Irodalom 2024