Pálinka

PRÓZA - LXVIII. évfolyam, 19. szám, 2024. május 10.

„Kornélnak amúgy már régen „vége volt”, elég volt meglátnia a Paulinát a kantinban, még a feje bőre is belezsibbadt. A lány takarítóként kezdte, aztán az excenterprésekhez került betanított munkásnak, de képezte magát tovább is, így most már a portán volt egy őrző-védő cég alkalmazásában. Nyúlánk, cigányképű, gyönyörű lány volt, haja vállára omló, mint a bibliai nőké, vagy csak hasonlítsuk inkább egy Glisskur, meg Syoss reklámhoz, tartása meg mint minden igazi nőé: ha kérték, vagy hívták, még csak annyit sem mondott, hogy nem!” 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 33. szám, 2022. augusztus 19.
LXV. évfolyam, 43. szám, 2021. október 29.
Élet és Irodalom 2024