Ölelkezések gól után

PRÓZA - LXVIII. évfolyam, 19. szám, 2024. május 10.

Aztán egy idő múlva már elsősorban nem a foci miatt járt meccsre. Persze az azért jó, hogy meccs is van, mert játék nélkül elég unalmas lenne üldögélni a tribünön, de nem az a lényeg. Mi Apával korábban sohasem ölelkeztünk össze, nem volt az az örömünnep, ami egy ilyen teátrális szeretetnyilvánítást ki tudott volna váltani belőlünk. Tudtuk, hogy szeretjük egymást, legalábbis én tudtam, ő nagyon szeret engem, és reméltem, bár nem voltam benne teljesen biztos, hogy ő is érzi, ez kölcsönös. Mondani soha nem mondtuk egymásnak, gondolom, szemérmességből, meg férfiak lévén nem is volt szokásunk az érzéseinkre szót vesztegetni, amikor annyi minden másról is lehet beszélgetni. 

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 4. szám, 2022. január 28.
LXV. évfolyam, 48. szám, 2021. december 3.
LXIV. évfolyam, 33. szám, 2020. augusztus 14.
Élet és Irodalom 2024