Freestyle

MŰBÍRÁLAT - TÁNC - LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.

(Marco Da Silva Ferreira: Bölény – Trafó, március 19.)

Marco Da Silva Ferreira úgy fogalmaz magáról, mint aki beáll egy résbe, hogy más szintre, új kontextusba helyezze az urban dance-t, amit autodidakta módon sajátított el, nyitottan minden stílusra és technikára: ez az anyanyelve. A cím azonban okozhat némi fejtörést, hacsak nem az ütköztetés volt a cél a nevezett nagy testű zsákmányállatban megképződni vélt masszív, rendíthetetlen (maszkulin?) erő és a táncosok személye-játéka sugallta cseppfolyós identitások között.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.
LXVIII. évfolyam, 2. szám, 2024. január 12.
LXVII. évfolyam, 50. szám, 2023. december 15.
Élet és Irodalom 2024