A keddi csoport

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.

Én jövök? Oké, hát sziasztok. Nem is tudom, mit mondjak. Jól vagyok, mostanában sokat sétálok. Viszont egy elég hülye dolog történt tegnap este. Cseng a telefon, felveszem, de nem szól bele senki. Vártam, és újra beleszóltam, semmi. Akkor eszembe jutott, hogy talán a feleségem az, vagyis a volt feleségem. Régen nem hallotta a hangomat, és most zavarba jöhetett, talán fel se ismerte, úgyhogy még egyszer belehallóztam. Lehet, arra volt kíváncsi, felismerem-e, hogy ő az, még úgy is, hogy nem szól bele, mintha hallottam volna valami lélegzésfélét. Az órára néztem, hét múlt, régen ilyenkor ért haza a futásból, megállt a nagy, előszobai tükör előtt, és nézegette a tükörképét. Futás után szépnek érezte magát. Furcsa, mik maradnak meg az emberben, nem? Hogy mióta? Talán négy éve.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 9. szám, 2024. március 1.
LXVIII. évfolyam, 5. szám, 2024. február 2.
LXVIII. évfolyam, 1. szám, 2024. január 5.
Élet és Irodalom 2024