Te nem vagy olyan

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.

(Te nem vagy olyan, Bura Galéria, kurátor: Oltai Katalin. Megtekinthető április 26-ig.)

A Bura Galériában kiállító négy fiatal roma nőművész munkái egymást egészítik ki. A Képzőművészeti Egyetemet végzett Balázs Kitti öt év kihagyás után tért vissza a művészethez. Festményei egy soha nem volt világot idéznek fel, radikális szürrealizmussal és fantáziával.  Ahogy ő maga megfogalmazza: festményein az állat és az emberi lény egymásba fonódását, olvadását tekinti visszatérő alapkérdésnek.  

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 12. szám, 2024. március 22.
LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
Élet és Irodalom 2024