Rabul ejtő képek

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVIII. évfolyam, 12. szám, 2024. március 22.

Számos írás foglalkozik a fogyasztói kultúrával. Gyáni Gábor történész, egyetemi tanár szerint „[m]inél fejlettebb valamely nép termelő ereje, annál számosabbak szükségletei” (Középosztályi fogyasztási kultúra és az áruház, Budapesti Negyed, 1997, 2–3.). Batykó Róbert az acb Galériában látható friss olajvásznai ennek a társadalmi jelenségnek, a fogyasztói kultúrának a bűvös erejét láttatják.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 22. szám, 2024. május 31.
LXVIII. évfolyam, 19. szám, 2024. május 10.
LXVIII. évfolyam, 9. szám, 2024. március 1.
Élet és Irodalom 2024