Kossuth utca

PRÓZA - LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.

Amikor Bogár felé lépegetek, mosolyogni kezdek, ő meg, ha már közeledem, figyel, ugrál, lesi, hogy jövök. A gesztenye kora ősszel érik, tüskés burokban van, csizmával kell elrugdosni. Ismerem Bogár minden dolgát, ő is az enyémet. Ha rosszkedvű vagyok, ide-oda forog, aztán lassan leheveredik, úgy, hogy a teste hozzám érjen. Bízik bennem, tudja, hogy panaszkodás nélkül mindent megteszek. Ha rossz embert lát, vicsorog, látszik a fogínye, de nem morog. Ha játszana, a combomra csapja fekete fejét, hogy észrevegyem. Szelíd kutya, de önérzetes, utálja, ha valaki rosszul szól hozzá, árvaként nekem is nehéz visszanyelnem bizonyos szavakat.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 4. szám, 2022. január 28.
LXV. évfolyam, 15. szám, 2021. április 16.
LXIV. évfolyam, 16. szám, 2020. április 17.
Élet és Irodalom 2024