Egyveleg

MŰBÍRÁLAT - SZÍNHÁZ - LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.

(Az Orfeum mágusa, Budapesti Operettszínház, január)

Szóval aki kíváncsi arra, mit tud ma a pesti Broadwayn a nemzeti kultúrstratégia egyik államilag dotált zászlóshajója, hogy mulat művésziesen a magyar, most menjen. Hírlik – nem titok –, hogy a premiert még a tárca minisztere is olyannyira megtisztelte jelenlétével, hogy a lába elé gördített vörös szőnyeg nemcsak a Nagymező utcában, de még az Andrássy úton is forgalmi fennakadást okozott, és a bemutató sikerét korhű orfeumi hangulatban ünnepelték (elképzelem, ahogy Csák János megpödri kackiás bajszát, belehörpöl a pezsgőbe, majd továbbadja valamelyik másik politikai nobilitásnak a primadonna alig használt topánját).

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.
LXVIII. évfolyam, 4. szám, 2024. január 26.
LXVIII. évfolyam, 2. szám, 2024. január 12.
Élet és Irodalom 2024