Hideg, meleg

MŰBÍRÁLAT - TÁNC - LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.

(Szegedi Kortárs Balett: Tűz – Nemzeti Táncszínház, január 26.)

Morelli mondhatni hazajár Szegedre, ez a hatodik közös munkája a társulattal, és bizton állíthatom, hogy ebből az együttműködésből a táncosok is bőségesen profitálhattak. Végre meg lettek táncoltatva, és nemcsak úgy ímmel-ámmal, hanem választékosan, tempósan, iramot diktálva, komoly technikai és stílusbeli kihívások elé állítva őket – s mindjárt jegyezzük is meg, cseppet sem vallottak szégyent.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 2. szám, 2024. január 12.
LXVII. évfolyam, 50. szám, 2023. december 15.
LXVII. évfolyam, 46. szám, 2023. november 17.
Élet és Irodalom 2024