Mindent csak utána

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXVIII. évfolyam, 5. szám, 2024. február 2.

(A főépítész az ATV-ben.)

Ez a mini-Dubaj-ügy pontos lenyomata ennek a kommunikációnak. A legfontosabb törvények lassan másfél évtizede épp az érintettek kihagyásával készültek, a sajtótörvénytől az alaptörvényig bezárólag. De ezekre ki emlékszik már! Például 2010-re: Navracsics Tibor akkori közigazgatási és igazságügyi miniszter az egykori Népszabadság értesülései szerint emelt hangon kérte számon egy Fidesz-frakcióülésen, hogy Rogán Antal a tárca megkerülésével nyújtott be alkotmánymódosítási javaslatot Szalai Annamária akkori médiahatósági elnök rendeletalkotási jogának megadásáról.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
LXVIII. évfolyam, 8. szám, 2024. február 23.
LXVIII. évfolyam, 2. szám, 2024. január 12.
Élet és Irodalom 2024