Leszedálva

MŰBÍRÁLAT - TÁNC - LXVIII. évfolyam, 2. szám, 2024. január 12.

(Willany Leó Improvizációs Táncszínház – Vavra Júlia: ripples in silence, The misty waltz / Trafó, december 20.)

A School for New Dance Development sztétmentjében többek közt az is szerepel, hogy ma már nem lehet konszenzusra jutni abban, mi a koreográfia, mit tartalmazhat és mit nem. Vavra történetesen ezt a (poszt)kortárs axiómának is beillő kijelentést ülteti át a gyakorlatba, azzal a kiegészítéssel, hogy beleviszi egy a már az újmédián és vizuális információdömpingen szocializálódott generáció friss megélését, tapasztalatát.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.
LXVII. évfolyam, 50. szám, 2023. december 15.
Élet és Irodalom 2024