A Tisza Áruházban

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 48. szám, 2023. december 1.

Eszembe jut, hogy anyuka milyen szépet mesélt a lánykori udvarlójáról, aki pilóta volt, és felszállás után, mert nem messze volt a repülőtér, először egy kört tett a házuk felett, majd ledobott egy csokor virágot az udvarukra.

Anyuka szó nélkül kimegy a spájzba, halk csörömpölés hallatszik, ilyenkor pakolni szokott. Van, hogy csak egy sor befőttet tesz át a másik polcra, vagy kicsit csírázza a krumplit, közben pedig sír.

Igyekezz már, ne piszmogj annyit! – szól apuka, de rám sem néz. – Mariska, rendet raktál már? Indulnunk kellene!

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 18. szám, 2023. május 5.
LXVI. évfolyam, 47. szám, 2022. november 25.
LXVI. évfolyam, 28. szám, 2022. július 15.
Élet és Irodalom 2024