A hetedik pecsét

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 48. szám, 2023. december 1.

Megcsináltuk. Izóztunk. Onnantól kezdve félévente egy vagyonért megnéztek minket, évente vizsga, az Öreg meg, aki bejött a gépével a cégbe, zseniális esztergályos volt, kísérőpapírokat töltött ki az alkatrészekhez olajos kézzel.

A kurva anyátokat, mondta, amikor fölállt.

Amúgy ez a téma hozzám közel áll, szeretem a tojást és kitojóját, ideje lenne lepecsételni a tyúkot is, nem tudom, mire várunk.

Mi volt előbb? A tojás vagy a pecsét?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 2. szám, 2023. január 13.
LXV. évfolyam, 47. szám, 2021. november 26.
Élet és Irodalom 2024