Futóbolondok

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 48. szám, 2023. december 1.

2.0 Anyám, aki még nem volt az anyám, mással sem töltötte az idejét, csak futott. Aznap lehagyott mindenkit rövidtávú sprintben. Nyakába akasztották a műarany medált, meghallgatta a himnuszt, és kipirult arccal sprintelt tovább. Anyám, aki haza is futhatott volna, másfelé vette az irányt, maga sem tudta miért, vitte a lába, fújtatott a tüdeje, ritmikusan mozogtak az izmai, és anyám, mint Forest Gump, akiről még nem vetítettek akkoriban filmet, egyszerűen nem tudott megállni.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 1. szám, 2023. január 6.
Élet és Irodalom 2024