Édes

PRÓZA - TÁRCATÁR - LXVII. évfolyam, 46. szám, 2023. november 17.

Itt a kicsi, és tényleg, itt van, jön. Istenem, milyen kicsi. Alig bírja a táskáját. És milyen nagy már ő is, tulajdonképpen. Nem kell érte menni az osztályteremig, simán megbeszélhetik, hogy találkoznak a portán, ő leadja az orvosi kulcsát, és már indulhatnak is haza. Jaj, hogy lóg az a táska. Már megint szétnyílt a cipzárja. Rendben, el fogja kérni a táskát, ki fogja nyitni, kipakolja teljesen és visszapakol, nem úgy, ahogy egy nyolcéves pakol, összevissza, hanem szép rendben, hátulra a nagy alakú könyveket, munkafüzeteket, elölre a füzeteket és a tolltartót, akkor talán ez az ócska cipzár sem feszül annyira, hogy szétnyíljon. És megállja, hogy ne tegyen megjegyzést. Nem fog veszekedni.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 41. szám, 2023. október 13.
LXVII. évfolyam, 38. szám, 2023. szeptember 22.
LXVII. évfolyam, 34. szám, 2023. augusztus 25.
Élet és Irodalom 2023