Tereskova: dívából néni

Csipke Rózsika lehet, hogy már halott, de Tereskova még nem!

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVII. évfolyam, 46. szám, 2023. november 17.

(A kiállítás megtekinthető december 30-ig a Tokaj ArtWine Galériában, a Hold utca 21. szám alatt.)

Sokszor nem teljesen világos (de talán nem is kell annak lennie), hogy az utóbbi években Tereskova művészetének mi a fókusza. Az önreprezentáció, önkifejezés, a kortárs művészeti szcéna kritikája és némi politizálás? Vagy még mindig az ennél sokkal egzaktabb, de annál komplexebb célok vezérlik: bebikázni a magyarországi kortárs művészeti piacot, és pénzt keresni?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 48. szám, 2023. december 1.
Élet és Irodalom 2023