Öngyilkos írók

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 38. szám, 2023. szeptember 22.

Csakhogy ez a másik író feledésbe hullott. A kötelező sajnálkozások, a posztok a közösségi oldalakon, a megemlékezések unalmas áradata egy hónapig tartott: feledésbe hullott, szartak rá. A kortárs toplistát is vezette pár napig, aztán csönd. Ekkortól már úgy véltem: élni kell.

Pedig ez a másik író mindent bevetett, ami szerinte előfeltétel: tizenhárom évesen már író-olvasó találkozókra járt, napi rendszerességgel írt, miután megkapta a személyi igazolványát. Visszafogottan étkezett, részmunkaidőben dolgozott, meg sem nősült. Azt is bevállalta, hogy egyetlen szavas írói neve legyen. Ezt az írót Mancinak hívták: 38 éves volt, őszült, szemére úgy borultak a szemhéjak, mint a nejlonzacskók.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 14. szám, 2023. április 6.
LXVI. évfolyam, 46. szám, 2022. november 18.
LXVI. évfolyam, 30. szám, 2022. július 29.
Élet és Irodalom 2023