A humor nagymestere

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVII. évfolyam, 36. szám, 2023. szeptember 8.

(A Kalandozások – Gyulai Líviusz-emlékkiállítás október 8-ig látogatható a szentendrei ÚjMűhely Galériában.)

Gyulai Líviusz halálakor az utolsó mesterek egyike hagyta el a porondot. Emlékkiállítást rendezni az ilyen alkotóművész munkáiból pedig igazán szép dolog, ám kockázatos vállalkozás is. Nem tudható, hogy a közönség egy régi technikákhoz ragaszkodó alkotót miként fogad. A látottak azonban nem okoznak csalódást, a grafikusművészt alaposan ismerők számára biztosan nem, de a kiállítás sokszínűsége az őt nem ismerőket is megragadhatja. Elsősorban Gyulai Líviusz finom humorral átszőtt, korokon és stílusokon át kalandozó alkotásainak köszönhetően.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 6. szám, 2024. február 9.
LXVII. évfolyam, 49. szám, 2023. december 8.
LXVII. évfolyam, 15. szám, 2023. április 14.
Élet és Irodalom 2024