Szemünk előtt a színeváltozás

KÖNYVKRITIKA - LXVII. évfolyam, 25. szám, 2023. június 23.

► Szálinger Balázs: És most kelletlen elrugaszkodom. Magánkiadás, Keszthely, 2023, 104 oldal, 2750 Ft

Legyen szó bármilyen válogatásról, az első reakció mindig az, hogy szinte már kötelességből számonkérjük, mi miért maradt ki. Számomra is van olyan vers Szálingertől, ami fájóan hiányzik a kötetből, ugyanakkor örülök, hogy a kortárs irodalom legszebb szerelmesverse, az Audiencia Benedeknél viszont helyett kapott itt. Szóval ne azzal foglalkozzunk, ami nincs, hanem nézzük, mi van, hiszen az fecseg a lényegről.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 43. szám, 2021. október 29.
LXV. évfolyam, 11. szám, 2021. március 19.
LXV. évfolyam, 4. szám, 2021. január 29.
Élet és Irodalom 2023