Szerelem 36–40 Celsius-fok között

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 21. szám, 2023. május 26.

Huszonkét éves voltam, csak néhány hónapja dolgoztam a Rudasban. Egyik este, zárás után egy csapat fiatal lány tört be a fürdőbe. Nem is lányok, földi angyalok, szirének, csodás vízi nimfák. Még mielőtt kinyithattam volna a számat, hogy a fürdő bezárt, fáradjanak ki, már a kezembe is nyomtak egy üveg pezsgőt. Rendes lányoknak tűntek, de azért kikötöttem, hogy ez a kis hacacáré mindössze addig tarthat, amíg egy csepp alkohol nem kerül a vízbe. Hát alkohol ugyan nem, más viszont került bele...

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 17. szám, 2022. április 29.
Élet és Irodalom 2023