Az álmom

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 21. szám, 2023. május 26.

Nem tudtam, hol vagyok, mikor felébredtem. Élek vagy meghaltam. Izzadt voltam, rögtön kibújtam a pólómból, másik után matatott a kezem, meg is találtam az este levetett trikómat, miközben észhez is tértem. Kimentem a konyhába és ittam egy korty vizet. Víz! Ne gondoljak már rá! Megszokta a szemem a sötétet, nem akartam lámpát kapcsolni. Nem akartam látni a gondolataimat.

Hetek óta ugyanazt álmodom. Nem mindennap, de gyakran, és mindig szörnyűséges az ébredés, sokáig az álom hatása alatt maradok. De már kezdem kezelni az ügyet. Haladok.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2024