Mint Nessus vére

MŰBÍRÁLAT - ZENE - LXVII. évfolyam, 20. szám, 2023. május 19.

(Händel: Hercules – Oper Frankfurt, május 14.)

Händel zseni, ezt mindenki tudja. De ekkora? Ekkora. Pedig a Herculesen nem is nagyon látszik, hogy opera, elég nehezen lódul neki az eseményeknek, várják, hogy megjöjjön végre a címszereplő, előbb a testvére hiányolja, aztán a felesége. A Don Giovanni ennél drámaibb módon indul. Aztán csatlakozik a Hercules-várókhoz a fia is, most már elég sokan vagyunk, akik azon tanakodnak, vajon jön-e az izomember, vagy csak viccből lett az ő neve az opera címe.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 29. szám, 2024. július 19.
LXVIII. évfolyam, 28. szám, 2024. július 12.
LXVIII. évfolyam, 27. szám, 2024. július 5.
Élet és Irodalom 2024