A röhögős fej

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXVII. évfolyam, 18. szám, 2023. május 5.

(Vorák Anita és Hajdú Orsolya riportja, RTL Híradó)

Filemon Mihály polgármestert is kérdezte a Híradó, de ő azt mondta, nem akar nyilatkozni, mert belső vizsgálat folyik, ami elmondása szerint azért indult, mert a nő nem látja el jól a munkáját. Persze, nyilván kérdés, mi köze ennek a szmájlihoz, de a legjobb, amit a polgármester mondott a telefonba: „Egy picit gondolkozzál, jó, hogy mit csinálsz.” Jó kérdés. Egy szmájlit csinált a nő az erdő nélküli lombkoronasétányhoz, amin különben a fél világ röhög vagy sír.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 21. szám, 2023. május 26.
LXVII. évfolyam, 15. szám, 2023. április 14.
LXVII. évfolyam, 12. szám, 2023. március 24.
Élet és Irodalom 2023