Szemben állva

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVII. évfolyam, 7. szám, 2023. február 17.

 (Szabolcsi Viktória és Rohrböck Dániel Duó című kiállítása az Art9 Galériában megtekinthető február 24-ig.)

Mivel két pályakezdőről van szó, a bemutatás a teljesség igényével született: az információs felületeken meg nem nevezett kurátor – aki ugyanakkor a nyilvánosság elé lépett a tárlat megnyitó személyeként – az eddig született művekből átfogó jelleggel válogatott, ráadásul olyannyira sokat, hogy azokkal csak kitapétázni tudták a falakat (s erre nem mentség a képregényszerűség imitálása, hiszen a művekből nem bontakozik ki lineárisan építkező történet).

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 11. szám, 2023. március 17.
LXVI. évfolyam, 50. szám, 2022. december 16.
LXVI. évfolyam, 48. szám, 2022. december 2.
Élet és Irodalom 2023