Az ellenzéki szakács

Beszélgetés Sulyok Miklóssal

INTERJÚ - LXVII. évfolyam, 7. szám, 2023. február 17.

Sulyok Miklós a Bródy Sándor utcában tartja fenn lakásvendéglőjét, a Kertész utcában pedig az M. nevű, mára ikonikussá vált, különleges dizájnú kisvendéglőt. Matematikusként kezdte, a demokratikus ellenzék tagjaként elbocsátották állásából, volt ács segédmunkás, fordító, illegális nyomdász, valamint lap- és könyvkiadó, végül vendéglátós lett.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LVII. évfolyam, 48. szám, 2013. november 29.
LVII. évfolyam, 20. szám, 2013. május 17.
LVII. évfolyam, 1. szám, 2013. január 4.
Élet és Irodalom 2024